Meny
  Nya bilar
  Begagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär
  Nya bilar i lagerErbjudandenModellerBoka provkörningFinans & Försäkring
  Fleet / Företagsförsäljning
  När körglädje och bilfinansiering går hand i hand.
  Läs mer

  Audi Finansiering – nyckeln till mobilitet

  Alla bilar finansieras på ett eller annat sätt. Finansieringen är en viktig del av bilköpet och kan ske på många olika sätt: via oberoende finansiärer, genom banklån eller lånelöfte från olika kreditgivare. En del väljer till och med att höja belåningen på sitt boende för att kunna betala bilen ”kontant”. 

  Audi Finansiering är en del av erbjudandet från Audi, och vi finns på plats hos Audi-återförsäljaren. Närmare bestämt är Audi-säljaren är vårt ombud, och säkerheten för lånet finns i din nya Audi – klappat och klart. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats av säljaren, utan att du behöver ”vänta på banken” eller kontakta andra långivare och vänta på deras förfarande. 

  Våra olika finansieringsformer kan du dessutom med fördel kombinera med Audi Försäkring och Audi serviceavtal. På så sätt får du ett otroligt smidigt bilägande med alla utgifter på samma faktura och en enda månadsbetalning att hantera.

  Vår finansieringslösning är så pass enkel och förmånlig att majoriteten av alla Audiägare faktiskt väljer att skaffa sin bil via oss. Finansieringen följer bilens värdeminskning vilket ger dig en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Väljer du vår finansiering kan vi även garantera restvärdet på din Audi. Via oss får du dessutom lägre pris på Audi Försäkring och kan kombinera den med ett serviceavtal som har en fast månadskostnad, så att du har koll på dina utgifter under hela avtalstiden. Allt på en faktura med månatlig betalning. Välkommen till ett enklare bilägande.

  Finansiering

  Audi Choice

  Billån och bil med garanterat restvärde. Lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

  Audi Försäkring

  Det här är försäkringen för din Audi, med unika villkor som 3 000 kr lägre självrisk vid skada som omfattas av vagnskadeförsäkringen, full ersättning för däck och fälg, 26 % lägre pris om du finansierar bilen genom Audi Financial Services, och mycket mer.

  Se fördelarna.
  Se fördelarna.
  Poängen med Audi Försäkring är förstås att ge dig fördelar just för att du har en Audi. Titta närmare och jämför pris.
  Vagnskadegaranti.
  Vagnskadegaranti.
  Här finns information om vagnskadegarantin, bland annat ser du hur länge den gäller för din bil.
  Kontakta Audi Försäkring.
  Kontakta Audi Försäkring.
  Tveka inte att kontakta oss om du vill teckna försäkring eller har andra frågor om försäkringen för din Audi.

  Audi Billån – anpassat för dig

  Vårt vanligaste lån, som är anpassat för dig och erbjuder flera individuella valmöjligheter. Du kan välja fast eller rörlig ränta, en passande kontraktstid och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld.

  Audi Billån Plus+ – en oslagbar kombination.

  Det här är ett attraktivt alternativ för dig som vill kombinera Audi Finansiering med finansförsäkring och serviceavtal – ett erbjudande som ofta blir en bättre ekonomisk helhetslösning. Som extra plus får du en försäkring som följer kontraktstiden och som faktureras på samma faktura som finansieringen. Smidigt och utan några extra kostnader. 

  Audi Choice – garanterat restvärde på din Audi

  Audi Choice är ett billån som ger dig ett antal vägval. En av de stora fördelarna med Audi Choice är att när avtalet för din Audi löper ut garanterar vi restvärdet på bilen, vilket ger dig en extra trygghet. 

  Millån – alternativ till förmånsbil

  För dig som använder din Audi både privat och i tjänsten har vi tagit fram denna finansieringsform. Den kan vara ett alternativ till förmånsbil, om din arbetsgivare intygar att merparten av din totala årliga körsträcka är i tjänsten. Då finns det möjlighet att finansiera 100 % av bilköpet med Millån. Kostnaden för bilinnehavet kan anpassas och utformas med hänsyn till den milersättning (fast och rörlig del) som du får av din arbetsgivare, och följer din beräknade körsträcka.

  Privatleasing – Premium Lease

  Du vill betala för nyttjandet; att äga bilen är inte lika viktigt. Den bärande tanken med konsumentleasing eller ”prenumeration på bil” är enkelheten. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Kombinerar du detta med ett Audi serviceavtal får du mycket bra kontroll på dina bilkostnader. 

  Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Audihandlare. Då finansieringsformen är leasing finns det inget formellt krav på särskild leasingavgift (handpenning). Du får inte heller göra några ränteavdrag i deklarationen, och övermilsdebitering tillkommer givetvis om du kör fler mil än ingånget avtal. Alltså är avtalstid och körsträcka extra viktigt att tänka på.

  Låneskydd – tryggt för dig och din familj

  På samma sätt som din Audi är försedd med den senaste tekniken, och med fullgod säkerhet, kan du utrusta ditt lån med extra säkerhet. Den skyddar dig om det händer saker utanför din kontroll, som till exempel arbetslöshet, sjukdom eller olycksfall. Låneskyddet är en försäkring som mot en rimlig kostnad täcker månadsbetalningen vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga. Du kan även i efterskott på redan tecknat kontrakt lägga till låneskydd och får då kostnaden specificerad på samma faktura som finansieringen. Smidigt!

  Audi Försäkring – på samma faktura som Audi finansiering

  Kombinationen av banbrytande och perfekt funktion med personliga och eleganta detaljer är det som kännetecknar Audi. Du kan också känna dig trygg med att alla på Audi Försäkring, från skadejour till verkstad, är experter på Audi och ger dig en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Audi Försäkring erbjuds för både konsumenter och företag och innehåller bland annat följande:

  • Ny Audi eller 20 % över marknadsvärdet vid totalskada
  • Ingen maxgräns för ersättning av stulna däck och fälgar samt fabriksmonterad elektronisk utrustning
  • 3 000 kr lägre självrisk vid skador som täcks av vagnskadegarantin
  • Garanterad reparation med Audi Originaldelar
  • Skadejour dygnet runt, alla dagar på året 
  • Snabb skadereglering på telefon och internet