Meny
  Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  Vi bjuder på torkarblad vid vindrutebyte

  Har du fått stenskott?

   

  Ett litet märke på rutan kan vi ofta reparera, hinner den spricka måste den bytas ut. Då har vi rätt delar – och det är viktigt.   

   

  Att sprickor i vindrutan gör det svårare att ha full koll framåt är ingen nyhet – sikten försämras för varje repa, stenskott och spricka som uppstår.  

   

  Vad många inte känner till är att vindrutan är en viktig del i bilens bärande konstruktion. Hela 30 procent av konstruktionshållfastheten är beroende av att vindrutan ger stöd.  

   

  Dessutom innehåller din vindruta ofta laser, sensorer och kameror som ytterligare bidrar till din och dina medtrafikanters säkerhet. Våra experter monterar en ny Audi Originalruta och kalibrerar säkerhetssystemen.  

   

  Stenskott kan ge dig sämre sikt och försämrad säkerhet. Ett stenskott ska lagas så fort som möjligt för att förhindra att fukt och smuts tränger in och förstör filmen i glaset, eller att sprickan sprids vidare. I förlängningen kan stenskottet leda till att du måste byta ut hela vindrutan. Vi lagar det snabbt och korrekt.   

   

  Så om du fått ett stenskott, låt en expert på Audi byta eller laga den. 

   
  Just nu ingår Audi Originaltorkarblad inkl montering vid byte av vindruta.

  <

  1 / 2

  >
  Stenskott, självrisk ca
  100 kr
  Rutbute, självrisk normalt från
  1 500 kr
  Byta/laga vindrutaMer om Audi Vindrutor
  Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Gäller t.o.m. 30 juni 2023. Rutbyte: normalt ligger självrisken mellan 1500 till 3000 kr beroende på typ av bil och försäkringsbolag. Stenskott: vanligtvis ligger självrisken på mellan 0-200 kr beroende på försäkringsbolag.
  <

  1 / 1

  >