Nya bilar
   Begagnade bilarElbilar / ElhybriderErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningar / Kontaktuppgifter
   Nya bilar i lagerErbjudandenModellerBoka provkörningFinans & FörsäkringFleet / Företagsförsäljning

   Audi som tjänstebil – ett tryggt och smidigt val

   En tjänstebil ska vara praktisk, men den kanske inte enbart ska vara praktisk? För den som tillbringar mycket tid i bilen spelar även andra faktorer en viss roll – komforten, utrymmet, prestandan och även andra faktorer. Med en tjänstebil från Audi Stockholm kan du välja mellan alla Audi-modeller och få precis den bil som du behöver, allt från små och sportiga modeller till de riktiga landsvägskryssarna, och självklart även smarta miljöbilar i olika format.

   Finansiering, försäkring, service

   Med en tjänstebil från Audi får du ett smidigt leasingupplägg med fördelaktig finansiering och just de tillvalstjänster som passar företagets behov. Kombinera detta med Audis förmånliga garantier, serviceavtal och försäkringar så har du ett mycket smidigt sätt för medarbetarna att köra Audi – till en konkurrenskraftig kostnad.

   Hos Audi Stockholm kallar vi vårt program för tjänstebilar ”Business by Audi”. Kontakta oss på telefon eller i butik så berättar vi om alla spännande detaljer. Välkommen till Audi Stockholm!